Je loopbaan is als het leven, geen rechte pad.

Je kan je loopbaan vanuit verschillende perspectieven benaderen. Alvast deze tweevoudige benadering.

  • Je loopbaan is als een reis, of beter: een wandeling. Je zet een voet voor de andere, volgt een aangelegd pad en loopt verloren in het bos.  Je neemt de omgeving in je op en let op modderplassen. Soms versnel je, soms leun je tegen een boom en kijk je in de verte of naar omhoog.

Fopas helpt je in beweging te blijven op je loopbaanpad, waarbij het wandelen en reizen zeker even belangrijk zijn dan de bestemming. Als ze al niet belangrijker zijn.

  • Je loopbaan is als het leven zou moeten zijn: speels en plezierig zoals bij het opgaan in muziek of bij dansen. Er is geen begin-of eindpunt, wel een ervaring en aanvoelen. Iets waarvoor je warm loopt of juist niet. Wat je waardeert als je veraf zit of als je heel nabij bent. Soms ben je toeschouwer, soms wacht je tot de juiste mensen je omringen en soms wens je gewoon andere schoenen om op je loopbaanpad te dansen.

Fopas helpt je met goesting te leren wat belangrijk is voor jou en je loopbaan. Dus wat belangrijk is in je leven of toch in een deel ervan. Een belangrijk deel, sowieso als je je werktijd meerekent.

 

2 invalshoeken – 2 video’s